Haber

CHP Milletvekili adayından Muğla’da ‘Düşük kiralı konut’ projesi

Ata SEVGİ – AjansCANKA / MUĞLA (IGFA) –CHP Muğla Milletvekili Adayı Arif Çataroğlu, turizm çalışanına yazılı basın açıklaması yaparak ‘ucuza konut mümkün’ dedi.

Çataroğlu yaptığı açıklamada, maalesef Türkiye’de mevcut hükümetin yanlış politikalarıyla zor günler geçirdiğinin altını çizerek, toplumda ciddi bir siyasi ve toplumsal kutuplaşma olduğunu söyledi.

CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu öne süren Çataroğlu, “Ülkemizin tüm renklerinin içinde yer bulduğu, demokrasiyi ve insan haklarını savunan en büyük siyasi partidir. Biz CHP’liler olarak hazırız. ülkemizin ve yaşadığımız bölgenin kalkınması için verilecek her türlü görev. “Ülkemizin kurucu partisi CHP’nin bir neferi olarak bu uğurda daha fazla katkı sağlamak için aday olduğumu açıkladım. Bana bir görev verildiğinde, görevi en iyi şekilde yapacağıma olan inancım tamdır” dedi.

TURİZM ÇALIŞANLARINA DÜŞÜK KİRALIK KONUT MÜMKÜNÜ

Ekonomik krizin tüm kesimleri etkilediği gibi turizm sektörünü de olumsuz etkilediğini ifade ederek, “Antalya, Muğla gibi turizm şehirlerinde çalışan işçilerimiz yüksek kiralardan dolayı büyük mağduriyet yaşıyorlar. Benim yapmak istediğim bir projem var. “Bu çalışma ile hem işçilerin yüksek kira kaygısına son vereceğiz hem de işçilerin daha keyifli bir şekilde çalışmasını sağlayarak turizmde kaliteyi artıracağız” dedi.

haberborcka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu